Website

Website

Het hebben van een website is zeker geen must, al vind ik het persoonlijk wel heel fijn om er één te hebben. Er zijn ontzettend veel shops die puur op social media een volledig inkomen genereren zonder webshop. Om daar te komen moet je dus wel enorm veel tijd investeren om dat bereik hoog te houden.  

Het voordeel van een website is dat het de eerste stap is om je los te maken van social media. Je vindbaarheid op Google neemt toe, je geloofwaardigheid als bedrijf neemt toe én het maakt het bestelproces een stuk makkelijker en logischer. Het laten vinden van je website kost ook tijd en energie, maar alle tijd die je daarin steekt, draagt op de lange termijn bij aan je vindbaarheid. Door afhankelijk te zijn van alleen social media of een webwinkel via een andere site, draag je vooral ook bij aan de vindbaarheid van dat andere platform.  

Ik heb zelf een vaste samenwerking met een website bouwer, tegen zeer gunstige tarieven kan hij voor jou een website via wordpress bouwen, onderhouden en geheel naar wens inrichten. Deze tarieven kan je via mij krijgen, dus op het moment dat je geen website hebt of wilt overstappen naar een wordpress website kan je me een berichtje sturen.  

 

OPDRACHT:

Bepaal voor jezelf of je wel of niet een website wil hebben. 

Zo ja: Kijk wat financieel haalbaar is en of je dit zelf gaat doen of uit wilt besteden.

Zo nee: Haal alles uit social media wat erin zit en pak die website erbij zodra het financieel haalbaar is. Zeker voor offline samenwerkingen zal het hebben van een website een groot voordeel geven, omdat het je meer geloofwaardigheid geeft.