Praktische informatie

Praktische Informatie

Je hebt 6 maanden toegang tot deze training, dat is inclusief Q&A. Wat houdt dit in? Je krijgt dan 6 maanden lang de mogelijkheid om mee te doen aan de live Q&A. De Q&A is 1x in de week op dinsdag om 20:00 je krijgt hier via de mail meer informatie over. Dit betekent dus dat jij live minimaal 1 vraag kunt stellen waarover je kunt sparren zodat je van andere ondernemers, die in dezelfde situatie zitten, om feedback kan vragen. Gedurende de Q&A heeft iedereen de gelegenheid zijn vraag te stellen, gemiddeld zal deze bijeenkomst een uur duren.   

Over het algemeen zorgt de live begeleiding ervoor dat je sneller kan doorpakken, sneller knopen kan doorhakken en dus sneller succes kan behalen met je bedrijf. 

Ook zonder begeleiding is deze training ontzettend waardevol, maar zorg ervoor dat jij er actief mee bezig bent en alles eruit haalt wat erin zit. Heel veel succes! 

Word ook lid van de besloten Facebook groep:

Als je niet kunt wachten op de Q&A kan je daar alvast je vragen stellen, ik of een medeondernemer zal die dan z.s.m. beantwoorden. In deze groep krijg je ook iedere week hulp bij het ondernemen, je social media en oefeningen om je mindset sterk te houden.