Les 1 bij Module 1

De volgende stap

Nu dat je echt aan het einde gekomen bent van deze training is je ondernemersreis eigenlijk pas net begonnen. Ik ben ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen, vooruitgang en ontwikkelingen die je gemaakt hebt tijdens dit traject. Je mag jezelf nu met trots ondernemer noemen! Blijf vooral je vragen en voortgang delen in de facebookgroep, zodat jij weer anderen kan geen insipreren.  

Er is veel op je afgekomen en je zal ook moeten groeien in je rol als ondernemer. Je staat nu op een tweesprong en hebt de kans om weer een stapje dichter bij je uiteindelijke droomleven te komen. De vraag is alleen; ben jij er al klaar voor om gelijk door te pakken?

Wat voor mij de meeste groei heeft veroorzaakt was het hebben van een mentor, iemand bij wie ik altijd terecht kon, alles kon vragen en die zonder oordeel meedacht in mogelijkheden. Ik zou dolgraag die persoon voor jou willen zijn. Ik weet dat er in jou enorm veel potentie schuilt, maar ook dat het moederschap er soms voor kan zorgen dat we dingen onbedoeld uitstellen of net niet lekker doorpakken op de momenten dat we er zelf niet uitkomen.  

Dat is zo zonde! Want nu dat je dit begonnen bent, kan je gelijk doorpakken en je al het materiaal nog meer eigen maken. Laat mij je helpen bij iedere drempel die je tegen komt; meedenken in je aanbod, je social media, je vragen, het zoeken naar nieuwe kansen en het realiseren van jouw droomleven.  

Ben jij serieus in je ondernemersreis en wil jij je momentum pakken en door gaan zetten? Dan kan ik voor jou een speciaal aanbod doet die past bij de doelen die jij met je onderneming wilt gaan bereiken, neem contact met mij op, dan vertel ik je er graag alles over! 

Via deze link kan je eventueel gelijk een afspraak inplannen, om te kijken op welke manier ik jou in de toekomst kan helpen.  

We hebben in deze training het fundament gelegd voor jouw online business, er is over ieder onderdeel nog zoveel meer te vertellen en te ontdekken. Iedereen heeft een eigen pad dat leid naar de meeste omzet en geluk voor jou. Door een vervolgtraject aan te gaan, kan je (net als wat je nu gedaan hebt) sneller ontdekken hoe jij slim kan gaan opschalen, meer verkopen kan maken, jouw doelen eerder bereiken en vol entousiasme blijven knallen!

Wat je ook kiest, vraag jezelf af, wat heb ik nodig om door te pakken en een succes te maken van mijn onderneming? Wat het antwoord ook mag zijn, herinner jezelf er steeds aan, zodat je nu de keuze gaat maken om door te gaan tot jij het niveau hebt bereikt wat past bij jouw ambitie. Of dat nou met kleine of grote stappen is, elke stap is er één, zolang jij je ambitie maar serieus neemt.

Heel veel liefs! Carlijn