Ontdek via deze training hoe je als moeder een online bedrijf kan starten vanuit je eigen kennis en vaardigheden.

HERKEN JE DIT?

Om je heen en op social media zie je het overal. Moeders die het heft in eigen handen hebben genomen en hun inkomen vanuit huis hebben opgebouwd.

Je denkt bij jezelf: ‘Zou ik dat ook kunnen?’ Maar slaat dan ook gelijk weer dicht omdat je geen enkel idee hebt wat je dan zou kunnen doen en al helemaal niet hoe.

Wanneer je gaat googlen of gaat brainstormen zie je allerlei mogelijkheden om bedrijven op te zetten, maar je weet gewoon niet in welke richting je het kan zoeken.

Je hebt geen idee welke kennis en vaardigheden jij nu bezit om te kunnen omzetten naar een verdienmodel, maar wilt dolgraag de stap nemen en uit loondienst gaan. En het allerbelangrijkste, er altijd voor je kind kunnen zijn.

Lieve mama, je bent hier echt niet alleen in, voor jou heb ik deze training ontwikkeld!

COME ON BABY LIGHT MY FIRE!

Als je nu denkt: What the f*ck kan ik doen als ondernemer? Dan ben je nu aan het juiste adres. Deze compacte training gaat jou alle inzichten geven die je nodig hebt om die eerste stap te zetten. 

Kom erachter met welke van jouw kennis en vaardigheden jij je ondernemersreis gaat beginnen en hoe je die omzet naar een verdienmodel.

Na deze training is jouw vuurtje gaan branden en heb jij een bedrijfsconcept neergezet die klaar is om uitgewerkt te worden en om mee aan de slag te gaan. 

 ZO ZIET DE ONLINE TRAINING ERUIT

MODULE 1

Krijg inzicht in wat er komt kijken bij het hebben van een onderneming als moeder.

MODULE 2

Hoe jij je mompower gaat inzetten om zo snel mogelijk, maar altijd in combinatie met het moederschap, een eigen inkomen op te bouwen zodat jij en je gezin daarvan kunnen leven.

MODULE 3

Met welke interesse en vaardigheden jij een inkomen gaat opbouwen die oprecht bij jou en je privé situatie past.

MODULE 4

Naar welk type bedrijf zet je die interesses en vaardigheden om, zodat je daadwerkelijk kan gaan starten met je ondernemersreis. 

BONUS

Gratis inspiratie call als je deze training voltooid hebt met één van onze groeicoaches om direct door te pakken en een vliegende start te maken met jouw bedrijfsidee. 

WIE BEN IK?

Ik ben Carlijn Evers, huismoeder van 3 kinderen en eigenaar van 2 online bedrijven. Sinds 2018 heb ik met mijn bedrijven al honderden vrouwen mogen helpen met het succes van hun online bedrijf en verdien ik zelf 5x zoveel als ooit voor een baas. 

Alles wat ik heb gedaan kan jij ook, ik heb geen speciale opleiding gevolgd, geen groot budget gehad om mee te starten en heb alles opgebouwd vanaf nul en altijd tijdens het fulltime moederschap. Er zijn een aantal super handige trucjes en inzichten die je kan toepassen waardoor ik 1000% overtuigd bent dat iedereen een succes kan maken van haar bedrijf. Zolang jij zelf bereid bent in actie te komen, is letterlijk alles mogelijk en dat wil ik je dolgraag leren.

Om eerlijk te zijn niet eens alleen voor jou, maar ook voor je kinderen. Zodat jouw kinderen en die van mij opgroeien met het besef dat ze alles kunnen bereiken wat ze willen.

Zie deze training als jouw eerste stap naar je eigen succes.

 

 REVIEWS

Dit zeggen andere van de starterstraining!

Prijs is inclusief btw

Schrijf je tijdens het traject in en ontvang 21% van je investering terug van de belastingdienst.

Meer dan alleen een salaris.

Door het traject ga je leren denken in mogelijkheden en zal je ook in andere delen van je leven meer gaan kiezen voor je eigen geluk en dat van je gezin.

Werk slimmer, nier harder.

Jouw bedrijf moet bijdragen aan jouw mooiste leven, dat betekend dat het aangepast word aan de dingen die je belangrijk vind te kunnen doen. We gaan niet jouw prive leven aanpassen op je bedrijf, maar juist andersom.

BEN JIJ KLAAR OM DE BESTE STAP OOIT VAN JE LEVEN TE NEMEN?

Kies je ervoor om erachter te komen wat de toekomst voor jou in petto heeft? Of zeg je over 10 jaar tegen jezelf, had ik het maar gedaan…

ondernemen als moeder, dat kun jij ook

Start nu met de STARTERSTRAINING

Volg de training op je eigen tempo en claim daarna je live bonuscall

 

HEB JIJ DEZE VRAAG OOK?

Ik heb nog helemaal geen ideeën of kennis, is dat erg?

Nee helemaal niet erg, deze training is juist ontwikkeld om die allereerste stap te zetten. Als je klaar bent heb je een idee van wat ondernemen inhoud, met welke van jouw eigen vaardigheden en kennis je aan de slag kan gaan en wat je kan verwachten als je daadwerkelijk de stap gaat nemen. 

Is het vrijblijvend of moet ik daarna nog iets kopen?

Yes deze training is geheel vrijblijvend. Na deze training hebben we een perfecte aansluiting in de vorm van een membership of 1 op 1 programma om je bedrijfsidee een vliegende start te geven, maar je bent niet verplicht om deze ook aan te schaffen. 

Hoeveel tijd kost deze training?

Het is een korte training met ongeveer 75 minuten aan video materiaal verdeeld over 6 video’s, bij iedere video krijg je en opdracht. Je kan deze in je eigen tempo volgen, er zit geen uiterste datum aan. Als je klaar bent met de opdrachten, krijgen wij automatisch een seintje en plannen we je gratis bonus call in met onze groeicoaches. 

Ben jij er klaar voor om in actie te komen?

Na de aanschaf krijg je via de mail toegang zodat je direct aan de slag kan gaan.