VOOR MOEDERS DIE KLAAR ZIJN OM HAAR EIGEN DOELEN TE BEREIKEN

LEER BINNEN 4 MAANDEN SUCCESVOL TE ONDERNEMEN MET JOUW ONLINE BUSINESS TERWIJL JE OP DE EERSTE PLAATS MOEDER BENT. 

HERKEN JE DIT?

Breng jij je kids met tegenzin naar de opvang, omdat je denkt niet te kunnen stoppen met een loondienst baan. Waardoor je het gevoel hebt er niet voor je kinderen te kunnen zijn. 

Wil je dolgraag geld verdienen vanuit huis, maar heb je geen idee waar je moet beginnen of hoe je je kostbare tijd kan indelen. Waardoor je dichtklapt en helemaal geen stappen meer maakt.

Wil je naast het moederschap iets opbouwen voor jezelf, waar je geluk, plezier en financieel voordeel uithaalt. Waardoor je je eigen keuzes kan maken en niet hoeft aan te passen aan je loondienstbaan?

Je bent hier echt niet alleen in, voor jou heb ik deze cursus ontwikkeld!

NIET MEER KIEZEN TUSSEN GELD EN JE KINDEREN

Hoe tof zou het zijn als je elke dag zelf je kinderen van en naar school kon brengen, er voor ze kan zijn als ze ziek zijn en als je zelf een off-day hebt je gewoon kan ontspannen en niet de druk voelt om te presteren voor een ander. Dat je vanuit je eigen huis een inkomen opbouwd die oneindig te vergroten is en zelf bepaald wanneer je werkt en hoeveel je werkt?

bEN JIJ ER KLAAR VOOR OM DE BESTE STAP UIT JE LEVEN TE MAKEN?

Dan is mijn traject: Moeder zijn en ondernemen, dat kun jij ook! Perfect voor jou!

 

Dit traject is aangepast op ondernemen vanuit het moederschap

In de cursus leer ik jou alles over het opzetten van een succesvol online bedrijf, van o.a. het bedenken tot een naam, het onderhouden van je social media, het maken van een groeiplan en vooral hoe jij slimmer kan gaan werken, in plaats van harder. Via mijn methode ben je altijd op de eerste plaats moeder, jouw bedrijf bouwen we op met de tijd die je hebt. Zodat we heel efficiënt jouw bedrijf kunnen ontwikkelen, zonder dat het ten koste gaat van jouw geluk of die van je gezin. 

WIE BEN IK?

Ik ben Carlijn Evers, huismoeder van 3 kinderen en eigenaar van 2 online bedrijven. Sinds 2018 heb ik met mijn bedrijven al honderden vrouwen mogen helpen met het succes van hun online bedrijf. 
Veel vrouwen durven niet alleen de stap te nemen om uit hun loondienstbaan te stappen en zelf een bedrijf op te zetten. 
De dingen waar je gelukkig van wordt worden uitgesteld of opzij geschoven om vervolgens te gaan doen waar je ongelukkig van word. 
Ik ga je helpen om dit patroon te doorbreken en je te laten zien dat ook jij niet hoeft te kiezen tussen geld verdienen en letterlijk thuis zijn voor je kinderen.  Dat is ook de reden dat ik dit traject heb ontwikkeld.

Om eerlijk te zien niet eens alleen voor jou, maar ook voor je kinderen. Zodat jouw kinderen en die van mij opgroeien met het besef dat ze alles kunnen bereiken wat ze willen. 
Doordat ik mijn bedrijf heb opgebouwd vanaf 0 tot 10K per maand, weet ik precies welke valkuilen jij niet hoeft te nemen. Zodat je nog sneller kan groeien dan dat ik dat heb gedaan. 

 REVIEWS

Dit zeggen andere ondernemende moeders van het traject!

WELKE SAMENWERKING PAST BIJ JOU? 

  • ONLINE VIDEOTRAINING, met wekelijkse Q&A
    Deze optie is geschikt voor jou als je graag zelfstandig werkt, aan een half woord genoeg hebt en op je eigen tempo wilt doen wat je kan. Je krijgt 4 maanden toegang tot de videotraining en je kan elke week aansluiten bij de Q&A (dinsdag op 20u). Je kan daar al je vragen stellen en ik help je doorpakken met de stappen waar je op vast loopt. Er is verder geen 1 op 1 begeleiding naast de wekelijkse Q en A, maar je kan wel altijd je vragen bespreken met alle leden in de community. 

INTENSIEVE 1 OP 1 BEGELEIDING
Dit aanbod is perfect als je snel wilt doorpakken en gegarandeerd resultaten wilt behalen. je krijgt toegang tot de videotraining, maar we werken dit allemaal samen uit voor jouw bedrijf. je krijgt 4 maanden lang onbeperkt support via de app, je mag me alles vragen en ik hou je in de gaten zodat we snel kunnen schakelen als ik merk dat je vastloopt.
Meer weten over deze optie? klik dan hier.

ZO ZIET DE ONLINE TRAINING ERUIT

MODULE MINDSET

We gaan werken aan de basis, wat maakt jouw bedrijf anders dan anderen? Hoeveel tijd heb je realistisch gezien te besteden aan je bedrijf en wat kunnen we doen om die tijd zo efficiënt mogelijk te besteden. We brengen je lange en korte termijn doelen in kaart, kijken naar de doelgroep, je groeiplan. Social media plan en gaan ervoor zorgen dat jij je helemaal sterk en goed voelt bij de basis van je online bedrijf. 

MODULE DE EERSTE STAPPEN

Het begint allemaal bij de basis. Aan wie wil je verkopen, wat is je aanbod en waarom zou een klant bij jou iets moeten kopen? Deze uitgebreide module gaat hier diep op in en helpt jou om je erachter komen wat je gaat onderscheiden in de ondernemerswereld, zodat je vol zekerheid en enthousiasme jouw bedrijf de wereld in kan slingeren. 

MODULE SOCIAL MEDIA EN WEBSITE

Welke social media kanalen zijn er, welke passen bij jouw concept en waar hoe ga je ermee om? Alles van content, aanwezig zijn, jezelf presenteren komt aan bod. Ook hebben we het over het belang van wel of niet een website en hoe je beide kan inzetten voor je eigen online bedrijf.   

MODULE NEEM JE BEDRIJF SERIEUS

Tijdens deze module komt prijsbepaling,  jouw bedrijfsplan en je eigen mindset over je bedrijf aan bod. Maak een plan dat past bij je eigen leven en ambitie en ervoor gaat zorgen dat je op jouw tempo je doelen gaat bereiken. 

MODULE GROEITIPS

Er zijn altijd nieuwe kanden te bedenken om je bedrijf te laten groeien, zowel online als offline. Aan de hand van jouw ambitie kan je al deze kansen gaan pakken. 

MODULE MOTIVATIETECHNIEKEN

Leer hoe je ook na de training jezelf kan blijven motiveren en inspireren, zodat je van niemand afhankelijk gaat zijn om je succes te claimen. Om hulp vragen en samen stappen maken is superfijn, maar mocht het zo zijn dat je er af en toe alleen voor staat, is het belangrijk om ook te kunnen blijven knallen. 

 

Uiteraard is ieder traject anders en kan het zijn dat het iets afwijkt van de basis hierboven, maar hier krijg je een duidelijk beeld van wat een gemiddelde deelnemer in het traject doorloopt. 

 

Prijs is inclusief btw

Schrijf je tijdens het traject in en ontvang 21% van je investering terug van de belastingdienst.

Meer dan alleen een salaris.

Door het traject ga je leren denken in mogelijkheden en zal je ook in andere delen van je leven meer gaan kiezen voor je eigen geluk en dat van je gezin.

Werk slimmer, nier harder.

Jouw bedrijf moet bijdragen aan jouw mooiste leven, dat betekend dat het aangepast word aan de dingen die je belangrijk vind te kunnen doen. We gaan niet jouw prive leven aanpassen op je bedrijf, maar juist andersom.

BEN JIJ KLAAR OM DE BESTE STAP OOIT VAN JE LEVEN TE NEMEN?

Kies je ervoor om erachter te komen wat de toekomst voor jou in petto heeft? Of zeg je over 10 jaar tegen jezelf, had ik het maar gedaan…

ondernemen als moeder, dat kun jij ook

Start nu met de online training
inclusief wekelijkse q&A

 2 termijnen van €300,00

Of betaal in 1x €600,00

betaal alles in 1 keer EN KRIJG OOK…

Bonus 1
1 gratis 1 op 1 sessie van 60 minuten die je zelf mag inzetten tijdens de 4 maanden van de training, zodat je net wat extra focus kan krijgen als je dieper wilt doorpakken op een bepaald aspect van je onderneming.

 

HEB JIJ DEZE VRAAG OOK?

Ik heb nog helemaal geen kennis, kan ik dan starten?

Ja zeker weten, ik neem je bij de hand vanaf de allereerste stap. het maakt niet uit wie je bent wat je achtergrond is of waar je vandaan komt. Zolang jij de motivatie en drive hebt, pakken we alles samen aan. 

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?

Dit verschilt heel erg per persoon. De ene klant maakt de eerste maand al verkopen, de andere in de laatste maand. Ik garandeer wel dat er verkopen gemaakt worden tijdens het traject. Als dit niet het geval is gaan we kosteloos door, tot dit wel zo is. 

Wat als ik er ineens mee wil stoppen?

Wanneer je tussendoor besluit om te stoppen, krijg je helaas niet je geld terug. We kunnen wel kijken wat de situatie is en of je eventueel later kan hervatten. De kracht en resultaten van het traject komen voort uit het volgen van de stappen van 4 maanden achter elkaar consistent zijn, dus ik raad zeker aan om met volle overtuiging juist de 4 maanden helemaal af te maken. 

Ben jij er klaar voor om in actie te komen?

Wacht niet langer op ‘jouw’ tijd, maar maak het nu jouw tijd!