VOOR MOEDERS DIE KLAAR ZIJN OM HAAR EIGEN DOELEN TE BEREIKEN

LEER BINNEN 4 MAANDEN SUCCESVOL TE ONDERNEMEN MET JOUW ONLINE BUSINESS TERWIJL JE OP DE EERSTE PLAATS MOEDER BENT. 

HERKEN JE DIT?

Breng jij je kids met tegenzin naar de opvang, omdat je denkt niet te kunnen stoppen met een loondienst baan. Waardoor je het gevoel hebt er niet voor je kinderen te kunnen zijn?

Wil je dolgraag een inkomen opbouwen vanuit huis, maar heb je geen idee waar je moet beginnen of hoe je je kostbare tijd kan indelen. Waardoor je dichtklapt en helemaal geen stappen meer maakt.

Je wilt zo graag die slag slaan en dat kantelpunt bereiken om jouw eigen bedrijf op te bouwen, te weten waar je mee bezig bent en zelf vol zekerheid kunnen zeggen: IK GA DIT ROCKEN!

Mis je een stok achter de deur, iemand om mee te sparren en wil je gelijk doorpakken in plaats van 100 jaar dingen lopen googlen en nog niet weten wat je moet doen?

Je bent hier echt niet alleen in, voor jou heb ik dit traject ontwikkeld!

NIET MEER KIEZEN TUSSEN GELD EN JE KINDEREN

Hoe tof zou het zijn als je elke dag zelf je kinderen van en naar school kon brengen, er voor ze kan zijn als ze ziek zijn en als je zelf een off-day hebt je gewoon kan ontspannen en niet de druk voelt om te presteren voor een ander. Dat je vanuit je eigen huis een inkomen opbouwd die oneindig te vergroten is en je zelf bepaald wanneer je werkt en hoeveel je werkt?

Dat is dichterbij dan je denkt. Je hebt zoveel in je! Het is een kwestie van de juiste kennis, de juiste stappen en de juiste mindset om van jouw bedrijf het succes te maken die je nodig hebt om jouw droomdoelen uit te laten komen. 

bEN JIJ ER KLAAR VOOR OM DE BESTE STAP UIT JE LEVEN TE MAKEN?

Dan is mijn Boss Lady Traject perfect voor jou! 

Dit traject is aangepast op ondernemen vanuit het moederschap

In dit traject leer ik jou alles over het opzetten van een succesvol online bedrijf, vanaf de basis kijken we wat jouw bedrijf gaat onderscheiden, het onderhouden van je social media, het maken van een groeiplan en vooral hoe jij slimmer kan gaan werken, in plaats van harder. Via mijn methode ben je altijd op de eerste plaats moeder, jouw bedrijf bouwen we op met de tijd die je hebt. Zodat we heel efficiënt jouw bedrijf kunnen ontwikkelen, zonder dat het ten koste gaat van jouw geluk of die van je gezin. 

Aan het einde van het traject heb jij structuur, weet je hoe jij je onderscheid in jouw martk en weet je precies welke stappen en kansen je kan pakken om jouw ambitie uit te voeren. Altijd op een realistische basis en passend bij jouw leven als moeder en de tijd die je daarvoor hebt.

 

WIE BEN IK?

Ik ben Carlijn Evers, huismoeder van 3 kinderen en eigenaar van 2 online bedrijven. Sinds 2018 heb ik met mijn bedrijven al honderden vrouwen mogen helpen met het succes van hun online bedrijf en verdien ik zelf 5x zoveel als ooit voor een baas. 

Alles wat ik heb gedaan kan jij ook, ik heb geen speciale opleiding gevolgd, geen groot budget gehad om mee te starten en heb alles opgebouwd vanaf nul en altijd tijdens het fulltime moederschap. Er zijn een aantal super handige trucjes en inzichten die je kan toepassen waardoor ik 1000% overtuigd bent dat iedereen een succes kan maken van haar bedrijf. Zolang jij zelf bereid bent in actie te komen, is letterlijk alles mogelijk en dat wil ik je dolgraag leren.

Om eerlijk te zijn niet eens alleen voor jou, maar ook voor je kinderen. Zodat jouw kinderen en die van mij opgroeien met het besef dat ze alles kunnen bereiken wat ze willen. 
Doordat ik mijn bedrijf heb opgebouwd vanaf 0 tot 10K per maand, weet ik precies welke valkuilen jij niet hoeft te nemen. Zodat je nog sneller kan groeien dan dat ik dat heb gedaan. 

 REVIEWS

Dit zeggen andere ondernemende moeders van het traject!

PAST HET 1 OP 1 TRAJECT BIJ JOU?

INTENSIEVE 1 OP 1 BEGELEIDING
Dit aanbod is perfect als je snel wilt doorpakken en gegarandeerd resultaten wilt behalen. Je krijgt toegang tot de videotraining met alle handvatten, maar we werken dit allemaal samen uit voor jouw bedrijf.  Je krijgt 4 maanden lang onbeperkt support via de app, je mag me alles vragen en ik hou je in de gaten zodat we snel kunnen schakelen als ik merk dat je vastloopt. Ook zit je samen met alle andere ondernemende vrouwen van zowel het online traject als de 1 op 1 in één community. Hier kan je alles aan elkaar vragen, elkaar stimuleren en motiveren om door te pakken en je doelen te bereiken.

 

 

ZO ZIET HET 1 OP 1 TRAJECT ERUIT?

MAAND 1

We gaan werken aan de basis, wat maakt jouw bedrijf anders dan anderen? Hoeveel tijd heb je realistisch gezien te besteden aan je bedrijf en wat kunnen we doen om die tijd zo efficiënt mogelijk te besteden. We brengen je lange en korte termijn doelen in kaart, kijken naar de doelgroep, je groeiplan. Social media plan en gaan ervoor zorgen dat jij je helemaal sterk en goed voelt bij de basis van je online bedrijf. 

MAAND 2

Alles voorbereiden om de basis de wijde wereld in te gooien. Content voorbereiden, verkoopproces optimaliseren, aanbod concreet maken en zorgen dat we precies weten wat je wel en niet aanbied. Zo is het niet alleen voor de klant heel duidelijk, maar voor jou ook. Ook testen we hier verschillende manieren om je doelgroep te bereiken.

MAAND 3

Alle voorbereiding gooien we nu uit, we maken een duidelijke structuur, planne content in, maar gaan ook kijken wat wel en niet werkt. Met de informatie sturen we bij en gaan we zien waar je in de praktijk tegenaan loopt. Hoe gaat het combineren met je gezin? Hoe is je mindset? Welke handvatten heb je nodig als het traject straks stopt? Wat werkt wel en wat moeten we bij gaan schaven om meer resultaat en geluk uit je bedrijf te halen.  

MAAND 4

In deze maand verwachten we de eerste verkopen. Je gaat resultaat zien van al het harde werk in de afgelopen weken en begint zelf ook steeds beter de balans te vinden tussen werk en privé. We gaan een plan maken voor maand 5, die je zelf gaat oppakken. We bespreken alles wat we in de voorgaande maanden hebben gedaan. 

 

Uiteraard is ieder traject anders en kan het zijn dat het iets afwijkt van de basis hierboven, maar hier krijg je een duidelijk beeld van wat een gemiddelde deelnemer in het traject doorloopt. 

 

Prijs is inclusief btw

Schrijf je tijdens het traject in en ontvang 21% van je investering terug van de belastingdienst.

Meer dan alleen een salaris.

Door het traject ga je leren denken in mogelijkheden en zal je ook in andere delen van je leven meer gaan kiezen voor je eigen geluk en dat van je gezin.

Werk slimmer, niet harder.

Jouw bedrijf moet bijdragen aan jouw mooiste leven, dat betekend dat het aangepast word aan de dingen die je belangrijk vind te kunnen doen. We gaan niet jouw prive leven aanpassen op je bedrijf, maar juist andersom.

BEN JIJ KLAAR OM DE BESTE STAP OOIT VAN JE LEVEN TE NEMEN?

Kies je ervoor om erachter te komen wat de toekomst voor jou in petto heeft? Of zeg je over 10 jaar tegen jezelf, had ik het maar gedaan…

ondernemen als moeder, dat kun jij ook

Stap nu in het 1 op 1 traject

4 termijnen van €600,00

Of betaal in 1x €2399,00

betaal in 1x EN KRIJG OOK…

Bonus 1
Uniek logodesign en huisstijl voor jouw bedrijf
Hierdoor heeft je bedrijf gelijk de professionele en geloofwaardige uitstraling die het verdiend.
t.w.v. €480,00

HEB JIJ DEZE VRAAG OOK?

Ik heb nog helemaal geen kennis, kan ik dan starten?

Ja zeker weten, ik neem je bij de hand vanaf de allereerste stap. het maakt niet uit wie je bent wat je achtergrond is of waar je vandaan komt. Zolang jij de motivatie en drive hebt, pakken we alles samen aan.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?

Dit verschilt heel erg per persoon. De ene klant maakt de eerste maand al verkopen, de andere in de laatste maand. Ik garandeer wel dat er verkopen gemaakt worden tijdens het traject. Als dit niet het geval is gaan we kosteloos door, tot dit wel zo is. 

Wat als ik er ineens mee wil stoppen?

Wanneer je tussendoor besluit om te stoppen, krijg je helaas niet je geld terug. We kunnen wel kijken wat de situatie is en of je eventueel later kan hervatten. De kracht en resultaten van het traject komen voort uit het volgen van de stappen van 4 maanden achter elkaar consistent zijn, dus ik raad zeker aan om met volle overtuiging juist de 4 maanden helemaal af te maken. 

Ben jij er klaar voor om in actie te komen?

Wacht niet langer op ‘jouw’ tijd, maar maak het nu jouw tijd!